Wij steunen:

 

Zeeuwse Pixsels zet zich in voor diverse organisaties welke natuurbescherming ten doel hebben.

Wij doen dit door het geven van donaties of het schrijven en delen van berichten op onze kanalen.

Klik op één van de onderstaande logo's  en kijk hoe u kunt helpen.....

Hoort ook uw organisatie op deze pagina thuis laat het ons dan zeker weten....

Welkom bij Ooievaarsopvang Herwijnen! Wij zetten ons in voor ooievaars in en rondom Herwijnen. Rond de jaren ’70 was de ooievaar namelijk nagenoeg verdwenen uit Nederland. Als onderdeel van het landelijk reddingsplan voor de ooievaar in Nederland is in 1979 het Ooievaarsbuitenstation langs de Waaldijk in Herwijnen opgericht.
Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. We maken ons sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Niet alleen in de gebieden die wij beheren, maar ook daarbuiten.
De missie van de Stichting A Seal is het bieden van hoogwaardige en professionele medische zorg aan hulpbehoevende zeehonden om het welzijn en de veiligheid van de dieren te waarborgen. Met als doel de zeehonden in de natuurlijke omgeving vrij te laten na het herstel.
IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Dat doen we met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staan altijd centraal.
Stichting Het Zeeuwse Landschap is een professionele organisatie die zich inzet voor het behoud van het weidse Zeeuwse landschap met mooie vergezichten.
Wij beheren vele tientallen waardevolle natuurgebieden, historische gebouwen en ander erfgoed
Terra Maris, letterlijk land van de zee, is hét museum voor natuur en landschap van Zeeland. Het museum is gevestigd in de voormalige orangerie van kasteel Westhove, dat gelegen is in het prachtige natuurgebied De Manteling van Walcheren, tussen Oostkapelle en Domburg. Een afwisselende, levendige tentoonstelling neemt je mee door de geschiedenis van het Zeeuwse landschap en laat je de rijk gevarieerde Zeeuwse natuur zien.
I'm an image title
Describe your image here.
I'm an image title
Describe your image here.
Show More